Позив за увођење у војну евиденцију

Позивају се сва лица мушког пола, држављани Републике Србије, рођена 2001. год. и старијих годишта (1989.-2000. год.) који нису уведени у војну евиденцију, са територије општине Сечањ, да се јаве Центру Министарства Одбране Зрењанин у канцеларију Министарства Одбране Сечањ, улица Вожда Карађорђа 69, ради увођења у војну евиденцију.

Увођење у војну евиденцију вршиће се сваке среде, у периоду од 14. јануара до 28. фебруара 2019. године од 09.00 - 13.00 часова.

Регрут који се уводи у војну евиденцију треба да понесе личну карту. Уколико је не поседује, на увид понети другу јавну исправу из које се може утврдити индетитет, а у иностранству - вађећу путну исправу.

Регрути који бораве у иностранству дужни су да се, ради увођења у војну евиденцију, јаве надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије.

 

 

ЦЕНТАР МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ ЗРЕЊАНИН

 


 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДРЖАВАЊУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О БУЏЕТУ ОПШТИНЕ СЕЧАЊ ЗА 2019. ГОДИНУ У ДЕЛУ ПЛАНИРАЊА ИНВЕСТИЦИЈА

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНЕ

ОПШТИНА СЕЧАЊ

ОПШТИНСКА УПРАВА

Број: 011-/2018-II

Сечањ

ОБАВЕШТЕЊЕ

обавештавамо вас да ће се у складу са чланом 2. и 40. Закона о изменама и допунама закона о локалној самоуправи ("Службени гласник РС" број 129/07,101/16,47/2018) одржати јавна расправа о буџету општине Сечањ за 2019. годину у делу планирања инвестиција.

Сви заинтересовани могу да присуствују јавној расправи која ће се одржати 20.12.2018. године у 13 часова у згради општине Сечањ, сала општинског већа, улица Вожда Карађорђа 57 Сечањ.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ Преузми овде

РУСКА ХУМАНИТАРНА МИСИЈА У ОПШТИНИ СЕЧАЊ

 

„Руска хуманитарна мисија“ реализује у Србији нови пројекат заједничких руско-српских лекарских тимова

 

 

2. децембра у сарадњи Средњебанатског управног округа, општина Житиште, Нова Црња и Сечањ, њихових домова здравља и „Руске хуманитарне мисије“ почела је реализација пројекта „Српско-руска мобилна клиника“ у оквиру кога ће руски и српски лекари у току две недеље посетити 28 насеља у Средњебанатском округу. Овај пројекат је један од најважнијих пројеката Руске хуманитарне мисије у 2018 години, а посебно је значајан за најстарију популацију овог краја, која живи далеко од медицинских установа. Захваљујући овом пројекту све структуре социјално угрожених могу проћи лекарске прегледе и добити квалитетну медицинску помоћ.

Важним аспектом овог пројекта јавља се и коришћење новог возила „мобилне клинике“ опремљеног специјално за овакве пројекте и припремљеног за пријем и пружање медицинске помоћи у тешко доступним крајевима. Захваљујући карактеристикама „мобилне клинике“ у току две недеље руско—српска лекарска екипа ће посетити 28 насеља у општинама Житиште, Нова Црња и Сечањ и урадити преко 300 прегледа. Састав овакве екипе ће чинити преводилац, два лекара и помоћно медицинско особље.

Извршни директор балканског представништва РХМ је подвукао, да ово није прва акција оваквог типа. У августу ове године, у Златиборском округу, у општини Пожега, са великим успехом је реализован пројекат „српско-руске мобилне клинике“ када је урађено преко 600 прегледа.

 

 

Више о раду Руске хуманитарне мисије у Србији прочитајте на сајту www.rhm.rs

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ И КУРС ЗА РЕЗЕРНЕ ОФИЦИРЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

 

 

- ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ -

ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ И КУРС ЗА РЕЗЕРНЕ ОФИЦИРЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

Преузми овде

 

АФРИЧКА КУГА СВИЊА - Брошура за ловце

 

АФРИЧКА КУГА СВИЊА - Упутства за власнике

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се грађани Општине Сечањ којима се од 01. јануара 2018. до 31.08.2018. године родило треће или четврто дете да могу да конкуришу за доделу бесповратних средстава за решеавање стамбеног питања или за унапређење услова становања код Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова.

 

Конкурс траје од 01.09.2018.године до 15.10.2018. године.

За додатне информације можете се информисати на телефон 069/8023-482.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ Преузми овде

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ И КУРС ЗА РЕЗЕРНЕ ОФИЦИРЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА СА ОРУЖЈЕМ   

И КУРС ЗА РЕЗЕРНЕ ОФИЦИРЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

Преузми овде

УГОВОР О СУФИНАНСИРАЊУ МЕРА ПОПУЛАЦИОНЕ ПОЛИТИКЕ ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У 2017. ГОДИНИ

УГОВОР О СУФИНАНСИРАЊУ МЕРА ПОПУЛАЦИОНЕ ПОЛИТИКЕ ЈЕДИНИЦА

ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У 2017. ГОДИНИ

Преузми овде

Контакт

  • Адреса: Вожда Карађорђа 57, Сечањ
  • Телефон: 023/ 3841-111, 023/ 3841-410
  • Фах: 023/ 3842-031
  • E-маил:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  
  • Интернет презентација: www.secanj.rs